True Asset Fund II investeert in WEB 3.0

gerelateerde tokens en coins voor een groep van geselecteerde klanten. Dit doen we vanuit onze thuisbasis in Eindhoven, Strijp-T.
Met een registratie bij de Autoriteit Financiële Markten (“AFM”) onder het AIFMD-light regime en rapporterend aan De Nederlandsche Bank (“DNB”) zorgen wij voor een zorgvuldig geselecteerde beleggingsportefeuille voor onze participanten, gebaseerd op fundamentele analyse.
Door investeringen te analyseren volgens een zelf ontwikkeld model hebben we veel expertise in huis om aantrekkelijke keuzes te maken voor ons fonds. We hanteren daarbij een mix van Bitcoin, ecosystemen & platforms, opkomende en disruptieve ondernemingen in diverse sectoren en stable coins.
Wij streven naar een voor de participant optimale klantreis en solide aanpak door samen te werken met hoogwaardige partners op het gebied van fondsadministratie, handelsplatformen en risicobeheersing. Daarnaast communiceren wij op transparante en begrijpelijke wijze, met persoonlijke aandacht.

Onze visie

Web 3.0 is de 3e generatie van het internet- een wereldwijd netwerk waarmee gebruikers en apparaten intelligente, menselijke interacties met elkaar onderhouden.
Web 3.0 netwerken opereren via decentrale protocollen – de bouwstenen van blockchain – en cryptocurrency technologie. Daarom zullen we naar verwachting een sterke convergentie en symbiose zien tussen deze technologiëen en andere specialismen.
Het zakelijk verkeer zal, als gevolg van Web 3.0, tranparanter en meer klantgericht worden. Zowel nieuwe als traditionele ondernemingen zullen hun deuren openzetten voor blockchain en de mogelijkheden die deze technologie met zich meebrengt.
Steeds meer particuliere en institutionele beleggers nemen Web 3.0/cryptocurrency op in hun portefeuille om zo te kunnen profiteren van de rendementen in deze zeer sterk groeiende beleggingscategorie. Naast beleggingscategorieën als aandelen, vastrentende waardes en vastgoed is Web 3.0/cryptocurrency snel een onmisbare asset class aan het worden om het rendement op de totale portefeuille te optimaliseren.

Om goed voorbereid in Web 3.0 te kunnen beleggen is nodig:

  • Diepgaande kennis van de onderliggende technologie, sectoren en markten om het potentieel van een specifieke investering in te kunnen schatten
  • Een analyse van datastromen om de juiste beleggingen te kunnen selecteren
  • Een “close to market” aanpak omdat de markt zeer divers en bewegelijk is
  • Een focus op uitstekende beveiliging door samen te werken met partners die strenge beveiligsnormen hanteren

True Asset Fund biedt oplossingen voor het optimaal managen en beheren van een Web3.0/cryptocurrency portefeuille als belegging aan particulieren en bedrijven die zonder de benodigde kennis van deze zeer dynamisch en snel veranderende markt optimaal willen profiteren van de rendementen die deze beleggingscategorie biedt.

Team

Onze rolverdeling

True Asset Fund biedt oplossingen voor het optimaal managen en beheren van een Web3.0/cryptocurrency portefeuille.